Skip to content

We willen AO-online zo slim maken, dat het voor jou vanzelfsprekend werkt.
Het kan natuurlijk voorkomen dat je er niet helemaal uit komt.
Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over AO-online.

Onder welke browser kan ik werken met AO-online?

AO-online werkt met de modernste webbrowsers, zoals Chrome, IE, Edge, Safari en Firefox.
Met een internetverbinding en een moderne webbrowser is AO-online dus altijd en overal toegankelijk.

Moet ik software installeren?

Nee, AO-online is een webapplicatie en wordt dus gehost in de cloud. Na aanmelding via onze website (gratis proefabonnement of jaarabonnement) kun je direct aan de slag.

Kan ik de content uit de gratis proef-versie meenemen naar een betaalde versie van AO-online?

Jazeker, je kunt een proef-abonnement omzetten naar een betaald abonnement. Alle content blijft daarmee bewaard.

Zijn mijn gegevens voldoende beveiligd in AO-online?

Het AO-online team bewaakt de applicatie 24/7 om te garanderen dat het in top-conditie blijft. AO-online draait op een eigen veilige en betrouwbare server. Deze server is fysiek beveiligd achter een kooi bij ons datacentrum. Dagelijks worden back-ups van alle data gemaakt. De data blijft altijd van jou en wordt nooit gedeeld. Je kunt jouw gegevens altijd exporteren naar XML- of Excel-format.

Kan ik mijn gegevens ook weer uit AO-online halen?

Ja, je kunt alle gegevens (content) exporteren naar een Excel- of XML-bestand.

Wanneer komt er weer een nieuwe versie van AO-online uit?

AO-online wordt voortdurend verbeterd, mede dankzij de ideeën en suggesties van onze klanten. En jouw abonnement profiteert direct van deze upgrades, zonder extra kosten. Wanneer wij problemen oplossen of nieuwe functionaliteit ontwikkelen dan is deze direct weer online beschikbaar. Je maakt dus altijd gebruik van de laatste en beste versie!

Kan ik ook hulp krijgen bij de inrichting van AO-online?

Jazeker, wij verzorgen training op locatie en kunnen ook begeleiden in een implementatietraject. Daarnaast werken we met partners voor bepaalde certificeringen en zij kunnen je ook verder helpen met het vastleggen van processen in AO-online.

Is er ook een handleiding beschikbaar voor AO-online?

We willen AO-online zo slim maken, dat het voor jou vanzelfsprekend werkt. Je kunt dus over het algemeen zonder handleiding werken. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat je er niet helemaal uit komt. Daarom bieden wij een aantal eenvoudige handleidingen. Met screenshots en uitgebreide toelichtingen kun je in deze handleidingen zelf de antwoorden vinden.

Kan ik ook meer opslagruimte krijgen?

In de meeste gevallen is het helemaal niet nodig om extra opslagruimte aan te vragen. Alleen als je heel veel en zeer uitgebreide, omvangrijke documenten dus met veel mb’s wilt uploaden, zou je extra opslagruimte nodig kunnen hebben. In dat geval bieden wij extra opslagruimte tegen een beperkte jaarlijkse vergoeding: 100MB – 100 Euro p/j | 200MB – 200 Euro p/j | 500MB – 300 Euro p/j | 1000MB – 400 Euro p/j. Je kunt deze extra opslagruimte eenvoudig zelf aanvragen vanuit de applicatie.

Kan ik AO-online ook eerst een tijdje proberen voordat ik een betaald abonnement afsluit?

Uiteraard! Wij bieden de mogelijkheid voor een gratis proefabonnement met alle functionaliteit van de betaalde versie (m.u.v. printfunctionaliteit). Dit proefabonnement is standaard 30 dagen geldig. Maar als je meer tijd nodig hebt om een definitief besluit te nemen, dan gunnen we je graag deze extra tijd.
De content die je hebt ingevoerd in de gratis proefversie, kun je altijd meenemen naar een betaalde versie van AO-online.

Start vandaag nog met processen beschrijven!

Wil je eerst AO-online gratis proberen, neem dan geheel vrijblijvend een 30-dagen proefabonnement.
Dit proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen, dus je zit nergens aan vast.
Aanmelden is zo gedaan, er is geen betaling vooraf of gebruik van creditcard nodig.

Back To Top