Skip to content

Nieuw: managen van certificeringen en bewijslast

Het vastleggen van certificeringsnormen in AO-online is vanaf vandaag nog makkelijker. Nu al kon onder de TAB normen bij activiteiten en deelprocessen een certificeringsnorm worden gekoppeld. Dat kan nog steeds. Alleen kun je nu een specifieke norm en paragraaf selecteren, waardoor je niet meer steeds de paragraaf in vrije tekst hoeft in te typen.

Onder beheer is een nieuwe functionaliteit Certificeringen in Beta geïmplementeerd. Dit overzicht toont achter iedere paragraaf, direct op welke wijze deze norm is geborgd. Een paragraaf kan voortaan ook verwijzen naar een document, waarin de borging wordt beschreven, dan wel aangetoond. Zo kan aan een paragraaf een vergunning, diploma, certificering, etc. worden gekoppeld.

Op dit moment is de ISO 9001:2015 met haar paragrafen beschikbaar als keuze. De komende periode kunnen klanten aangeven welke andere certificeringen zij graag opgenomen zien worden en in overleg kunnen wij deze beschikbaar maken. Later volgt wellicht ook nog een eigen upload mogelijkheid. De functionaliteit is nu in Beta en op basis van feedback zullen we deze verder optimaliseren.

Start vandaag nog met processen beschrijven!

Wil je eerst AO-online gratis proberen, neem dan geheel vrijblijvend een 30-dagen proefabonnement.
Dit proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen, dus je zit nergens aan vast.
Aanmelden is zo gedaan, er is geen betaling vooraf of gebruik van creditcard nodig.

Back To Top