Skip to content

AO-online werkt samen met een aantal partners (resellers) voor de invoering en het gebruik van AO-online bij hun klanten.

Team Kikk

Team Kikk is een organisatie adviesbureau met een heldere en doordachte kijk op het opzetten van een managementsysteem. Team Kikk staat voor klantgerichtheid, loyaliteit, integriteit en duidelijkheid. Als team werken zij voor en samen met hun klanten, waarbij hun no-nonsense aanpak altijd centraal staat. Het doel van Team Kikk is samen met de klant grip op kwaliteit te krijgen. Voor meer informatie zie de website van Team Kikk.

De Bloeiende Organisatie

Organisatieadviesbureau dat kleine en middelgrote organisaties ondersteunt bij een duurzame organisatieontwikkeling, met behulp van diverse disciplines, om van groei naar bloei te komen. Ook online. Voor meer informatie zie de website van De Bloeiende Organisatie.

Sooos

Op zoek naar een complete suite voor procesmanagement, risicomanagement, personeelsmanagement, strategisch management? Sooos is de partner die dit allemaal kan regelen. Kijk op Sooos voor hun virtuele assistenten.

KP3 Consultancy

Loopt je bedrijf tegen procesmatige problemen aan? Ben je het overzicht verloren over je bedrijfsprocessen? Nodig Paul de Korne uit en hij komt met feiten én oplossingen. Niet in de vorm van wollige zwamverhalen, maar concrete, praktische adviezen die iedereen begrijpt.

Voor meer informatie zie de website van KP3 Consultancy

Ook partner worden?

AO-online is op zoek naar partners (resellers) die ons product willen gebruiken bij hun klanten.
Speciaal voor de volgende doelgroepen hebben wij een partnerpropositie ontwikkeld:

Accountancy organisaties
Advies organisaties
Branche organisaties

Start vandaag nog met processen beschrijven!

Wil je eerst AO-online gratis proberen, neem dan geheel vrijblijvend een 30-dagen proefabonnement.
Dit proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen, dus je zit nergens aan vast.
Aanmelden is zo gedaan, er is geen betaling vooraf of gebruik van creditcard nodig.

Back To Top