Skip to content

Gert van Hardeveld

Eindverantwoordelijk voor AO-online

Gert heeft 25 jaar ervaring in het verbeteren van commerciële processen door slimme toepassing van innovatieve technologieën (CRM en Business Intelligence). AO-online is ontstaan door de noodzaak procesvernieuwing te verankeren in deze veranderprocessen. Naast zijn werkzaamheden voor AO-online verzorgt hij lessen op de Hogeschool Utrecht voor aankomende ICT professionals.

asa

Joost van Haren

Verantwoordelijk voor product-ontwikkeling, adviesdiensten en werving van nieuwe klanten via resellers

Joost heeft ruim 20 jaar ervaring in het analyseren, ontwerpen en verbeteren van commerciële structuren, processen en werkwijzen binnen organisaties. Naast zijn werkzaamheden voor AO-online werkt hij als zelfstandig managementcoach, organisatie-adviseur en interim manager onder het label ZIEL & ZAKELIJKHEID - klantgericht ondernemen (www.zielenzakelijkheid.nl).

Mathijs Gaalman

Verantwoordelijk voor de technische realisatie en verbetering van het ao-online product

Mathijs heeft ruim 20 jaar ervaring met het bouwen van websites en webapplicaties. Daarnaast werkt hij al meer dan 15 jaar als project- en programma manager voor grote organisaties. Hij is technisch verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van diverse grote internetprojecten en succesvolle websites.

Start vandaag nog met processen beschrijven!

Wil je eerst AO-online gratis proberen, neem dan geheel vrijblijvend een 30-dagen proefabonnement.
Dit proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen, dus je zit nergens aan vast.
Aanmelden is zo gedaan, er is geen betaling vooraf of gebruik van creditcard nodig.

Back To Top